Protecția datelor personale

Protecția datelor personale

Informații utile

Având în vedere cele mai noi schimbări apărute în legislația europeană, vă informăm că Planteo.ro a avut, are și va avea întodeauna cea mai grijă ca datele personale ale clienților noștri să fie protejate și să fie folosite doar în scopurile pentru care au fost colectate. Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, folosim aceste date personale atunci când efectuăm o livrare sau pentru a comunica cu clienții noștri. Transmitem datele personale Poștei Române sau firmei de curierat Urgent Cargus atunci când efectuăm livrarea coletului dumneavoastră. Informațiile clienților considerate date personale pot fi furnizate și instituțiilor statului în baza și în limitele prevederilor legale.

Legislația europeană în baza căreia datele personale trebuie protejate:

- Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

- Directivă (UE) 2016/680 referitoare la protecţia datelor personale în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de autorităţile de aplicare a legii.

Regulamentul General de Protecția Datelor a intrat în vigoare pe data de 25 mai 2016 și va fi de directă aplicabilitate începând cu data de 25 mai 2018. Principalele drepturi ale clienților:

- dreptul de a fi uitat;

- dreptul la portabilitatea datelor;

- dreptul de acces la date și de informare;

- dreptul de rectificare;

- dreptul de retragere a consimțământului;

- dreptul la opoziție;

- dreptul de a depune plângere;

- dreptul la restricționarea prelucrării datelor personale.

Vă puteți exercita drepturile menționate mai sus prin transmiterea unei solicitări folosind formularul de contact sau la numerele de telefon 0721.416.083 și 0765.292.636. Vă puteți dezabona oricând de la newsletter din contul dumneavoastră.

Dacă doriți să vă folosiți dreptul de a fi uitați, o puteți face completând căsuțele de mai jos după care apăsați butonul “șterge datele mele personale”.

Nume:


E-Mail:


Vă rugăm să specificați de ce alte drepturi doriți să vă folosiți.


Introdu codul din imagine: