Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Tudose Alexandru Servicii Întreprindere Individuală, denumită mai departe Întreprindere Individuală, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.planteo.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de cumpărături online.

Site-ul planteo.ro (planteo.ro) este operat de către Întreprinderea Individuală, cu sediul în loc. Câmpina, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 10, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul F29/1500/11/09/2012, CUI 30647913.

Planteo.ro utilizează și salvează datele clienților săi, doar pentru uz intern și afișarea de informații personalizate pentru securitatea maximă a site-ului.

Numele întreprinderii individuale și planteo.ro nu promovează SPAM-ul și nu furnizează terților adresa dumneavoastră de e-mail sau alte date cu caracter personal.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, Întreprinderea Individuală are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Întreprinderea Individuală se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.planteo.ro, prin efectuarea de cumpărături online, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

Planteo.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza orice material de pe site fără o notificare prealabilă.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar planteo.ro (planteo.ro) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie reținute vă rugăm să ne precizați, iar după onorarea comenzii acestea vor fi șterse. Prin crearea unui cont sunteți de acord cu reținerea datelor dumneavoastră personale.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresa de e-mail: contact@planteo.ro

Pentru orice informații suplimentare, sesizări, reclamații, sugestii și suport vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@planteo.ro